Jei iškepti lietiniai blynai pasirodė per sausi ir kieti, tai vargu ar pavyks be problemų į juos įvynioti įdarą. Tokie blynai gali suplyšti ir skilinėti. Tačiau yra slaptas ingredientas, kurio dėka blynai įgis ypatingo švelnumo.
KĄ DĖTI Į BLYNŲ TEŠLĄ?
Padės grietinė
Patyrę kulinarai gamindami blynus niekada neapsieina be šio produkto. Faktas yra tas, kad dėl grietinės lietiniai tampa neįtikėtinai minkšti ir tuo pačiu gana stiprus: įdarą suvynioti bus labai paprasta.
Kaip jau minėta aukščiau, į blynų tešlą reikia įdėti du šaukštus grietinės.
Būtina pabrėžti štai ką: riebus produktas pagerins ne tik blynų konsistenciją, bet ir skonį. Lietiniai blynai atrodys tiesiog fantastiškai.