Mėsos kotletus visada galima padaryti dar geresnius, pasitelkus keletą slaptų ingredientų. Būtent šiame straipsnyje išduosime didžiulę paslaptį, ką dėti į maltos mėsos faršą.
Kokių produktų galima dėti į maltą mėsą?
Duonos trupiniai
Jeigu spintelėje turite sudžiūvusios duonos, tai puiki proga pasigaminti duonos trupinių. Dėl šio produkto kotletai tampa sultingi ir purūs.
Žalumynai
Ne visi mano, kad į maltus kotletus reikėtų dėti žalumynų. Tačiau šis nebrangus ingredientas padarys patiekalą ryškų, aromatingą ir įsimintiną. Galite atkreipti dėmesį į kalendras, krapus ir petražoles.
Marinuoti agurkai
Nedaug kas yra girdėjęs apie šią gudrybę, nes marinuoti agurkai kulinarijoje retai naudojami kaip papildomas pagrindinio patiekalo ingredientas. Tačiau kotletai bus daug geresni. Tarkuotas marinuotas ar raugintas agurkas padarys kotletus sultingesnius.