Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įpilkite pusę puodelio į verdantį vandenį su bulvėmis – nesigailėsite niekada

Mindaugas Bružas

Šis mažai žinomas triukas visiškai pakeis įprastą bulvių skonį. yra vienas paprasčiausių dalykų virtuvėje, todėl tikriausiai nesitikite, kad dar kuo nors nustebinsime. Tačiau ši mažai žinoma gudrybė visiškai pakeis įprastą maistą ir pagerins jo kokybę.

Taip paruoštos bulvės turi neįprastą skonį. Jei pavargote nuo įprastų variantų, būtinai išbandykite šį paprastą triuką. Be to, neįprastas gaminimo būdas turės įtakos ir patiekalo išvaizdai bei tekstūrai. Jis padės bulvėms išlaikyti malonią spalvą, jos nesudžius ir nesubyrės.

Ar jums jau įdomu, kas yra šis ingredientas? Tai populiarus produktas, kurį greičiausiai kiekvienas turi namuose. Kalbame apie citrinų sultis. Jos suteikia bulvėms visiškai naują, gaivų ir šiek tiek egzotišką skonį. Be to, šis priedas neleis bulvėms sutrupėti ir suirti. Bulvės bus ne tik skanios, bet ir puikiai atrodys lėkštėje.

Citrinų sultys

Tarp kitko, vietoj sulčių galite naudoti actą. Dėl to bulvių bus sodresnis ir pikantiškesnis. Žinoma, tai skonio reikalas. Šį būdą verta išbandyti, nes bulvės ir yra tikrai puikus derinys. Bulvės atrodys šiek tiek panašios į traškučius, tačiau bus sveikesnės ir mažiau kaloringos. Išvirtas bulves galima pabarstyti prieskoniais ir patiekti supjaustytas griežinėliais užkandį.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą