Šis mažai žinomas triukas visiškai pakeis įprastą bulvių skonį. Bulvių virimas yra vienas paprasčiausių dalykų virtuvėje, todėl tikriausiai nesitikite, kad dar kuo nors nustebinsime. Tačiau ši mažai žinoma gudrybė visiškai pakeis įprastą maistą ir pagerins jo kokybę.
Taip paruoštos bulvės turi neįprastą skonį. Jei pavargote nuo įprastų variantų, būtinai išbandykite šį paprastą triuką. Be to, neįprastas gaminimo būdas turės įtakos ir patiekalo išvaizdai bei tekstūrai. Jis padės bulvėms išlaikyti malonią spalvą, jos nesudžius ir nesubyrės.
Ar jums jau įdomu, kas yra šis ingredientas? Tai populiarus produktas, kurį greičiausiai kiekvienas turi namuose. Kalbame apie citrinų sultis. Jos suteikia bulvėms visiškai naują, gaivų ir šiek tiek egzotišką skonį. Be to, šis priedas neleis bulvėms sutrupėti ir suirti. Bulvės bus ne tik skanios, bet ir puikiai atrodys lėkštėje.
Tarp kitko, vietoj citrinos sulčių galite naudoti actą. Dėl to bulvių skonis bus sodresnis ir pikantiškesnis. Žinoma, tai skonio reikalas. Šį būdą verta išbandyti, nes bulvės ir actas yra tikrai puikus derinys. Bulvės atrodys šiek tiek panašios į traškučius, tačiau bus sveikesnės ir mažiau kaloringos. Išvirtas bulves galima pabarstyti prieskoniais ir patiekti supjaustytas griežinėliais kaip užkandį.