Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Iš Windows dings mygtukas Pradėti – kas jį pakeis

Mindaugas Bružas

Neseniai vykusio pokalbio su „Qualcomm” generaliniu direktoriumi Cristiano Amonu metu „” vadovas Satya Nadella užsiminė, kad „” gali netekti pradžios mygtuko. Jis taip pat kalbėjo apie tai, kas konkrečiai galėtų jį pakeisti.

Satya Nadella atskleidė, kad „Windows” gali pakeisti pradžios mygtuką dirbtiniu intelektu paremta „” funkcija. Pokalbio metu S. Nadella išreiškė įsitikinimą, kad „Copilot” gali iš esmės pakeisti naudotojų sąveiką su operacine sistema.

Lygindamas „Copilot” su gerai pažįstamu pradžios mygtuku, Nadella paaiškino:

Jis tampa visų jūsų sąveikų su sistema organizatoriumi. Jis išsamiai papasakojo, „Copilot” gali optimizuoti naudotojo patirtį, suprasdamas jo ketinimus ir padėdamas spręsti užduotis, kurios galiausiai pakeis jo įpročius.

Didelės „Microsoft” investicijos į dirbtinį intelektą, kuris yra „Copilot” sistemos pagrindas, yra pagrindinis bendrovės ateities vizijos aspektas. Sistema „Copilot” sukurta taip, kad galėtų veikti ir „Windows”, ir įvairiose taikomosiose programose. Nadella mato, kad atsiranda naujos kartos dirbtinio intelekto kompiuteriai, ir mano, kad šiems pasiekimams įgyvendinti reikės naujos sistemos architektūros

Nors konkrečios kitos „Windows” versijos, tikėtina, „”, detalės dar neatskleistos, žinoma, kad „Microsoft” siekia itin modulinės konstrukcijos su gilia dirbtinio intelekto technologijų integracija. Nadella tikisi, kad su „Copilot” naudotojams nebereikės prašyti dirbtinio intelekto atidaryti konkrečią programą, o tereikės išreikšti savo ketinimus, pavyzdžiui, „redaguoti nuotrauką” arba „gauti pagalbą planuojant finansus”.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą