Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Išgelbės net per didžiausius šalčius: kokios pirštinės išlaikys jūsų rankas šiltas

Odeta Bartkevičiūtė

Žiema – tai metas, kai norisi mėgautis žiemos pramogomis, bet nesušalti ir nesusirgti. Todėl svarbu tinkamai apsirengti, ypač kai kalbama apie rankas. yra ne tik nuo šalčio, bet ir stilingas aksesuaras, galintis papildyti jūsų išvaizdą.

Pateikiame keletą patarimų, kurie padės išsirinkti tinkamas pirštines žiemai:

  • Apsvarstykite savo poreikius. Jei dažnai būnate lauke šaltu oru, jums reikės šiltų pirštinių iš natūralios odos arba vilnos.
  • Jei ieškote pigesnio varianto, kuris vis tiek bus pakankamai šiltas, rinkitės pirštines, pagamintas iš sintetinės medžiagos. O jei norite apsaugoti rankas nuo šalčio ir drėgmės, rinkitės pirštines su membrana.
  • Prieš pirkdami pirštines, jas išbandykite. Taip įsitikinsite, kad jos jums gerai tinka ir nevaržo judesių.
  • Rinkitės pirštines, pagamintas iš medžiagos, kurią malonu dėvėti. Pirštinės turėtų būti minkštos ir patogios, kad galėtumėte jas mūvėti visą dieną.

Pirštinės žiemai

Pirštinių tipai

Yra keli pagrindiniai pirštinių tipai, kuriuos galima suskirstyti į tris kategorijas:

  • Pirštinės, pagamintos iš sintetinių medžiagų
  • Pirštinės, pagamintos iš natūralių medžiagų
  • Pirštinės, pagamintos iš natūralių medžiagų, pavyzdžiui, odos ar vilnos, yra šilčiausios ir patvariausios. Jos gerai praleidžia orą, todėl neprakaituoja.

Pirštinės iš sintetinių medžiagų

Pirštinės iš sintetinių medžiagų, pavyzdžiui, vilnos ar poliesterio, yra pigesnės nei pirštinės iš natūralių medžiagų. Jos taip pat gana šiltos, tačiau gali būti ne tokios patvarios ar pralaidžios orui.

Membraninės pirštinės

Membraninės pirštinės sujungia natūralių ir sintetinių medžiagų privalumus. Jos gerai sulaiko šilumą, tačiau yra pralaidžios orui, todėl rankos neprakaituoja. Tačiau tokios pirštinės gali būti brangios.

Kaip apsaugoti pirštines nuo sudrėkimo?

Kad pirštinės nesušlaptų, jas galima apdoroti vandenį atstumiančia priemone. Šio produkto galima įsigyti bet kurioje ūkinių prekių parduotuvėje. Prieš tepdami priemonę įsitikinkite, kad pirštinės yra švarios ir sausos. Priemonę tolygiai užtepkite ant viso pirštinių paviršiaus, ypač ties siūlėmis. Leiskite produktui išdžiūti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Gamtos mokslų specialistė. Rašau straipsnius KAIPKADA.LT svetainei apie mūsų planetos gamtą, augmeniją ir gyvūnus. Susisiekti galite el. paštu: odeta@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą