Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įstrigęs praeityje: kaip atrodo namas su žavia retro virtuve, kuri nebuvo pakeista per 50 metų

Adomas Račkauskas

Potencialius namų medžiotojus sužavi „laike sustingęs“ namas Didžiosios Britanijos Donkasterio mieste. Jie sako, kad tai namai su nesugadinta virtuve. Tokios virtuvės vėl sugrįžo į madą.

Yra dizaino stilių, kurie tiesiog nepavaldūs laikui, kad ir kiek tendencijų būtų sukurta. Retro yra vienas iš jų. Dabar madinga namus dekoruoti neutraliomis spalvomis, kad jie atrodytų švarūs ir ramūs. Ir nors retro paprastai „šaukia” spalvomis, šis konkretus yra ramios ir šiltos jo versijos pavyzdys.

Puošnus retro interjeras, kuriam jau 50 metų

Visi potencialūs pirkėjai sako, kad nekeistų unikalaus šios „laiko kapsulės” interjero. Ypač didelį įspūdį jiems palieka 1960 m. virtuvė: medinės sienos, retro stiliaus suolai, vidurio amžiaus prietaisai ir keistos oranžinės .

Puošnus retro interjeras, kuriam jau 50 metų

Namas turi šviesų kambarį, tradicinį retro stiliui, ryškių žalių spalvų vonios kambarį. Svetainėje vyrauja toks pat ramus interjeras ir virtuvėje.

Nekilnojamojo turto agentų aprašyme teigiama, kad nekilnojamasis turtas yra netoli visų vietinių lankytinų vietų.

„Iš virtuvės-valgomojo galima patekti į prijungtą šiltnamį ir svetainę, iš kurios patenkama į prieškambarį. Antrame aukšte yra du erdvūs miegamieji, pagrindinis su įrengta drabužine ir vonios kambarys”, – rašoma skelbime.

Puošnus retro interjeras, kuriam jau 50 metų 2

Daugelį apžiūrėjusiųjų namą labai sužavėjo senamadiškas : „Interjeras dabar praktiškai yra muziejaus eksponatas”, „Kažkas tikrai mylėjo šį namą, jis nepriekaištingas”, „Toks retro, kad vėl grįžta į madą”.

Žinoma, kad 2023 m. namas buvo parduotas už 140 tūkst. svarų sterlingų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą