Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įvardijami 5 geriausi japoniški automobiliai su hibridiniu varikliu

Adomas Račkauskas

Nuo pat automobilių pramonės istorijos pradžios japonai garsėja patikimais, aukštųjų technologijų ir aukštos kokybės automobiliais. Taip yra ir šiandien – jie ne tik atitinka šiuolaikinius aplinkosaugos saugumo standartus, bet ir yra labai efektyvūs bei neabejotinai verti pinigų.

Ekspertai išskyrė penkis geriausius iš jų. Šie modeliai atspindi tikrąją japoniškų automobilių meistriškumo ir inžinerijos dvasią.

Penki geriausi hibridiniai automobiliai pasaulyje

Prius. Nuo 29 045 JAV dolerių kainuojantis „Prius“ pasižymi išskirtinėmis degalų sąnaudomis, elegantišku dizainu, patogiu interjeru ir geru pagreičiu. toks patikimas, kad be rimtesnių problemų gali nuvažiuoti iki 350 tūkst. km ar daugiau.

Toyota Camry Hybrid. Naujausias šios markės automobilis dar neišleistas, tačiau tai gerai žinomas ir patikimas hibridinis automobilis, vertinamas dėl ekonomiško degalų naudojimo ir patogaus interjero. Sedanas yra labai praktiškas ir tikrai vertas pinigų.

Insight 2022. Nuo 26 855 JAV dolerių kainuojantis automobilis gali pasigirti geromis degalų sąnaudomis ir praktišku dizainu. Jis pasižymi puikiomis valdymo savybėmis ir pakaba, užtikrinančia sklandų važiavimą.

Honda Accord Hybrid. Dar vienas įperkamas variantas, garsėjantis degalų ekonomija, sklandžiu važiavimu ir nereikalaujantis daug priežiūros. Šiame modelyje derinamas klasikinio „Honda Accord“ praktiškumas, lengvas valdymas ir hibridinės technologijos privalumai.

ES Hybrid. Šis automobilis šiek tiek brangesnis už konkurentus ( prasideda nuo 43 000 JAV dolerių), tačiau jis išsiskiria aukštųjų technologijų funkcijomis tiek techniniu požiūriu, tiek salone, stilinga išore ir interjeru bei mažomis degalų sąnaudomis. Kai kurie modeliai turi net visų varančiųjų ratų pavarą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą