Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įvardijo 10 ekonomiškų SUV (miesto visureigių), kurie suvartoja mažiausiai kuro

Kia Niro Hybrid
Adomas Račkauskas

Ieškote ekonomiško automobilio varianto ir pirmenybę teikiate krosoveriams (SUV)? Autoevolution, remdamasi JAV aplinkos apsaugos agentūros duomenimis, atliko tyrimą ir atrinko 10 modelių, kurie m. pasirodė esantys ekonomiškiausi. Verta paminėti, kad reitinge atsižvelgta ne tik į įprastus, bet ir į hibridinius modelius, nors PHEV modeliai nebuvo įtraukti.

Kia Sportage Hybrid FWD
Kia Sportage Hybrid FWD

1. Kia Niro Hybrid su 16 colių ratais – krosoveris, pasižymintis puikiomis degalų sąnaudomis ir erdviu salonu, idealiai tinkantis kelionėms ir važinėjimui mieste.

2. Kia Sportage Hybrid FWD – stilingas krosoveris su priekiniais varomaisiais ratais ir dideliu efektyvumu, tinkantis įvairioms eksploatacijos sąlygoms.

3. Lexus UX 300h – kompaktiškas ir prabangus krosoveris su efektyvia hibridine sistema, užtikrinančia sklandų ir tylų važiavimą.

4. Corolla Cross Hybrid – ekonomiškas krosoveris su hibridine jėgaine, idealiai tinkantis važinėti mieste ir ilgose kelionėse.

5. CR-V Hybrid FWD – patikimas ir praktiškas krosoveris su priekiniais varomaisiais ratais ir puikiomis degalų sąnaudomis.

6. Escape Hybrid FWD – patogus krosoveris su priekiniais varomaisiais ratais ir efektyvia hibridine sistema, užtikrinančia komfortišką vairavimą.

7. Toyota RAV4 Hybrid (visi modeliai, išskyrus Woodland Edition) – populiarus krosoveris, pasižymintis galingumu ir ekonomiškumu, idealiai tinkantis kelionėms mieste ir užmiestyje.

8. Lexus NX 350h – prabangus krosoveris su hibridine jėgaine, patikimas ir su prabangiu interjeru.

9. Toyota Venza – modernus krosoveris, kuriame dera efektyvumas ir surinkimo kokybė.

10. Hyundai Tucson Hybrid – stilingas ir erdvus krosoveris su hibridine jėgaine, pasižymintis puikiomis degalų sąnaudomis ir maloniu vairavimu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą