Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įvardinti elektromobiliai, kurie rinkoje turėtų pasirodyti 2023 metais

Mindaugas Bružas

Dauguma automobilių gamintojų visame pasaulyje aktyviai ruošiasi naujų elektromobilių modelių išleidimui 2023 metais. Šiais metais prekyboje turėtų pasirodyti dešimtys naujų elektromobilių.

Laukiama naujų elektromobilių

Vienas laukiamiausių naujų automobilių – pastaraisiais metais didelio dėmesio sulaukęs „Tesla Cybertruck”. Daugelis Vokietijos automobilių gamintojų, įskaitant „ Group“, „Volkswagen“, „Audi“ ir „“, taip pat planuoja pristatyti daug naujų elektromobilių modelių.

„Audi“ paskelbė apie visą atnaujintą elektromobilių asortimentą, įskaitant flagmaną „Audi A6 e-tron“, kuris Vokietijos rinkoje konkuruos su būsimu BMW i5.

Šių metų spalį 5-osios serijos BMW elektrinis sedanas turėtų pasirodyti salonuose, o kitąmet planuojama ir universalo išleidimas.

„Volkswagen“ taip pat planuoja išplėsti savo elektromobilių asortimentą, įtraukiant ID.7 ir ID.2 modelius atitinkamai didžiausius ir mažiausius modelius.

Nepaisant augančio elektromobilių populiarumo, kai kurie startuoliai, dirbantys šioje srityje, patiria sunkumų. „Canoo” ir „Faraday Future” atsidūrė nesaugioje padėtyje, o „Aptera”, „Nikol”a ir „Lordstown” taip pat susidūrė su rimtomis problemomis.

Korėjos automobilių gamintojai „Hyundai“ ir „Kia“ sunkiai parduodami JAV rinkoje, tačiau toliau kuria naujus elektromobilių modelius. „Kia“ taip pat atskleidė savo naujojo „EV9” modelio nuotraukas.

KIA EV9

2023 m. „GM” ketina išleisti visureigio „Hummer“ versiją kartu su kitomis nebrangiomis elektrinėmis transporto priemonėmis, tokiomis kaip „Chevrolet Blazer EV“ ir „Equinox EV“. Vienas iš laukiamiausių šių metų leidimų yra „Chevrolet Silverado EV“, kuris bandys užimti rinkos dalį pikapų rinkoje.

Dar vienas šiais metais laukiamas elektromobilis – „Polestar 3“, techniškai panašus į „Volvo EX90“. Šis krosoveris bus pirmasis modelis, pagamintas JAV „Volvo“ gamykloje Pietų Karolinoje. „Polestar 3“ rinkoje turėtų pasirodyti artimiausiais metais ir gali tapti vienu iš lyderių elektromobilių srityje.

Japonijos automobilių gamintojai, tokie kaip „” ir „”, atsilieka siekdami elektrifikuoti automobilių rinką. „Toyota“ kuria naujos kartos elektromobilių platformą ir planuoja JAV išleisti prabangią „bZ4X“ versiją – „Lexus RZ“. „Honda“ bendradarbiauja su „GM”, kad gamintų „Ultium“ pagrindu pagamintus krosoverius, įskaitant „Prologue EV“, kuriuos planuojama gaminti kitais metais.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą