Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įvardyti geriausi 2024 m. biudžetiniai išmanieji telefonai: tarp jų yra net „iPhone”

Donatas Varnas

Portalas CNET paskelbė 2024 m. biudžetinių išmaniųjų telefonų topą. Ekspertai išrinko penkis patikrintus modelius, kurie yra kokybiškai surinkti, gerai optimizuoti, turi ilgalaikį palaikymą ir nėra labai brangūs.

Į nebrangių ir šaunių išmaniųjų telefonų reitingą pateko penki modeliai: po 2 iš „Samsung” ir „Google”, taip pat vietą rado „iPhone”. Pats „brangiausias” išmanusis kainuos 450 eurų, o pigiausias – apie 220 eurų.

Geriausias pasirinkimas yra „Google 6A”. Už mažiau nei 350 eurų gausite visas svarbiausias funkcijas, pavyzdžiui, aukščiausios klasės kameras, galingą procesorių ir ilgametį programinės įrangos palaikymą.

„Samsung Galaxy A03S” – maža kaina, ilgalaikis palaikymas. Puikus išmanusis telefonas nereikliems naudotojams, galintis atlikti pagrindines užduotis už 220 eurų. Be to, „Samsung” žada palaikyti įrenginį saugumo atnaujinimais mažiausiai ketverius metus, o tai šiame kainų diapazone yra visai neblogai.

Samsung galaxy a03s

„iPhone SE (2022 m.)” yra pats pigiausias telefonas iPhone rinkoje. Tai gan senoviško dizaino ir naujų išmaniųjų telefonų funkcijų, įskaitant „ A15 Bionic” lustą ir 5G palaikymą, derinys. Be to, tai vienas iš nedaugelio rinkoje esančių kompaktiškų telefonų su 4,7 colio ekranu. Jo kaina – apie 450 eurų.

Iphone se (2022 m.)

„Samsung Galaxy A54” skirtas „Samsung” gerbėjams. Net jei galvojate pirkti „” už 700 eurų, turėtumėte atidžiau pažvelgti į šį modelį, nes už mažesnę kainą (330 eurų) jis gali turėti visas jums reikalingas funkcijas. Išmanusis telefonas turi ryškų 6,4 colių AMOLED ekraną su 120 Hz atnaujinimo dažniu. Viskas gerai ir su veikimo trukme bei nuotraukų galimybėmis.

Samsung Galaxy A54

„Google Pixel 7A” – jei esate pasiruošę išleisti 400 eurų, šis išmanusis telefonas už tokius pinigus yra beveik idealus. Jis pasižymi aukščiausia surinkimo kokybe, minimalistiniu dizainu, galingu patentuotu „Tensor G2” lustu, 8 GB RAM ir puikia kamera – akluosiuose testuose jis aplenkė „iPhone 15 Pro” ir kitus flagmanus.

Google pixel 7a top4

Taip pat skaitykite:

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą