Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įvardyti populiariausi 2023 metų jaustukai (emoji)

Mindaugas Bružas

Portalo „Emojipedia“ vyriausiasis redaktorius Keithas Brony paskelbė dešimties populiariausių metų jaustukų sąrašą.

Eksperto teigimu, 2023 metais pagrindinis prioritetas buvo pozityvumas, sprendžiant iš dažniausiai naudojamų jaustukų. 10 dažniausiai per pastaruosius 12 mėnesių naudotų jaustukų yra veidai su džiaugsmo ašaromis, besijuokiantys ant grindų ir raudona širdis. Iš 2023 m. išleistų naujų jaustukų populiariausi buvo rožinė virpanti širdelė, mėlyna širdelė ir pilka širdelė.

„2023 m. dažniausiai naudojami buvo absoliučios jaustukų klaviatūros klasikos rinkinys. Numeris vienas buvo su džiaugsmo ašaromis, o antrasis – „juokdamasis riedėjo ant grindų“. „Širdies “ atsidūrė šeštoje vietoje, o „šypsenėlė su širdelėmis“ – 10.

Nors jaustukai pirmą kartą buvo pristatyti 2008 m., jie tampa vis populiaresni. Autorius sakė, kad teigiamas šypsenėlių, kurias mes mėgstame, derinys greičiausiai atsirado dėl to, kad daug laiko praleidžia su draugais ir šeima.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą