Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jei norite susidurti su problemomis, įsigykite šiuos elektromobilius

Adomas Račkauskas

Automobilių pramonės elektrifikavimas vyksta sparčiai, o rinkoje jau pasirodė daugybė įvairių segmentų elektromobilių.

Kai kurie modeliai jau įgijo gerą reputaciją tarp vairuotojų, tačiau ekspertai perspėja nepriimti skubotų sprendimų dėl populiarių elektromobilių.

Visų pirma, žurnalas „GO” įvardijo keletą gerai žinomų modelių, kuriuos galima laikyti blogiausiais pasirinkimais. Atsižvelgiant į tai, kad elektromobilis yra brangi investicija, į tokias rekomendacijas geriau žiūrėti kuo rimčiau.

Tesla Model X

Technologiškai pažangus ir stilingas modelis tapo tikru rinkos bestseleriu, tačiau „ Model X” savininkai pradėjo skųstis dėl patikimumo problemų. Buvo pranešimų apie durų, elektros sistemos ir pakabos gedimus. Atsižvelgiant į didelę modelio kainą, daugybė problemų atrodo kaip neleistina gamintojo klaida.

Nissan Leaf

Nissan Leaf šiuo metu yra vienas populiariausių elektromobilių pasaulinėje rinkoje. Šis modelis taip pat yra paklausus . Tačiau elektromobilis susiduria su rimtomis kliūtimis dėl palyginti trumpo nuvažiuojamo atstumo ir greito išsikrovimo.

Chevrolet Bolt

Tai vienas pigiausių elektromobilių pasaulyje. Tuo pat metu kyla masinių problemų dėl akumuliatoriaus, t. y. staigaus įkrovos praradimo, kuris gali užklupti vairuotoją pačiame įkarštyje.

BMW i3

Unikalaus dizaino kompaktiškas kritikuojamas dėl problemiško variklio ir elektronikos. modelio remonto ir priežiūros išlaidos savininkams gali būti neįperkamos.

Ford Focus Electric

Šis įperkamas ir praktiškas modelis susidūrė su daugeliu patikimumo problemų. Dažniausiai skundžiamasi dėl transmisijos ir elektros sistemos.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą