Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jie neišlaikys net 200 tūkstančių kilometrų: 10 nepatikimiausių automobilių 2024 metais

Adomas Račkauskas

m. automobilių rinka ir toliau susiduria su įvairiais iššūkiais, o kai kurie automobilių modeliai gali būti mažiau patikimi nei kiti. Ekspertai ištyrė savininkų ir mechanikų atsiliepimus ir nustatė 10 nepatikimiausių automobilių šiuo metu. Jie padarė išvadą, kad be rimto remonto sąraše esantiems modeliams bus sunku nuvažiuoti net 200 tūkst. kilometrų.

Nissan Altima

Kai kurie šio automobilio modeliai, nuvažiavę daugiau nei 100 000 km, susidūrė su variklio, pavarų dėžės ir elektros instaliacijos problemomis.

3 serijos BMW

Dėl sudėtingos elektronikos sistemos ir didelių atsarginių dalių kainų, pasibaigus garantiniam laikotarpiui, gali būti brangu atlikti techninę priežiūrą.

Land Rover Discovery

Nors šis pasižymi prabanga ir visureigio galimybėmis, dažnai susiduriama su pakabos, elektronikos ir variklio problemomis, kurios gali lemti dideles techninės priežiūros išlaidas.

Fiat 500

Turi ne paties patikimiausio automobilio reputaciją dėl elektros, transmisijos ir variklio problemų.

Jeep Wrangler

Nepaisant to, kad „ Wrangler” yra populiarus tarp bekelės entuziastų, jį kamuoja pakabos, transmisijos ir kėbulo korozijos problemos.

Ford Fiesta

Nors šis automobilis pasižymi degalų naudojimo efektyvumu ir manevringumu, jis gali turėti transmisijos, pakabos ir elektronikos problemų.

Chrysler 200

Gali turėti variklio, transmisijos ir elektros problemų, dėl kurių gali tekti atlikti brangiai kainuojantį remontą.

Volkswagen Tiguan

Gali turėti transmisijos, elektros ir aušinimo sistemos problemų nuvažiavus daugiau nei 100 000 km.

Mini Cooper

Dėl elektronikos, pakabos ir variklio problemų, kurios gali lemti dideles techninės priežiūros išlaidas.

Tesla Model S

Nors pasižymi novatoriškomis technologijomis ir dideliu našumu, kai kurie modeliai po ilgesnio naudojimo gali susidurti su akumuliatoriaus, elektronikos ir pavaros sistemos problemomis.

Renkantis automobilį svarbu atsižvelgti ne tik į kainą, bet ir į jo patikimumą bei ilgalaikes techninės priežiūros išlaidas. Prieš pirkdami atlikite deramą tyrimą, kad išvengtumėte nemalonių staigmenų ir brangiai kainuojančio remonto ateityje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą