Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jokiais būdais to neišmeskite: kaip pakartotinai panaudoti duonos pakuočių spaustukus

Mindaugas Bružas

Beveik kiekviena duonos pakuotė užspaudžiama plastikiniu spaustuku. Pateikiame keletą išradingų idėjų, paprastai ir lengvai panaudoti pakuočių spaustukus.

Jokio susipainiojimo

Šiuo atveju kalbame apie laidus – kompiuterio, įvairių įkroviklių ar tinklo kabelius. Kad jie nesipainiotų po kojomis ar rankose, drąsiai naudokite duonos spaustukus.

Kambarinių augalų atramai

Kai kuriems augalams, ypač itin dideliems, reikia atramos – nedidelių medinių lazdelių arba grotelių (vynmedžiams). Tačiau kaip prie atramos pritvirtinti mėgstamą gėlę? Guminės juostelės ir siūlai gali pakenkti augalams. Arba laikui bėgant ši medžiaga paprasčiausiai suyra nuo spindulių ir vandens lašelių poveikio. Padėti gali duonos pakavimo segtukai! Jie nepažeidžia augalų stiebų ir šakų, bet patikimai pritvirtina juos prie atramos.

Lengvas narvelio užraktas

Žiurkėnai, jūrų kiaulytės ir papūgos gali lengvai įveikti įprastą narvelio užraktą ir ištrūkti. Žinoma, galite naudoti nedidelę pakabinamą spyną, tačiau lengviausia tai padaryti naudojant duonos pakuotės spaustukus. Jais suimkite narvelio dureles tinkamose vietose, ir nepaklusnus paukštis ar graužikas nepabėgs.

Pagal paskirtį

Duonos pakuotės spaustukus naudokite pagal paskirtį. Tai yra, naudokite juos kitiems grūdų, riešutų, miltų ir kitų birių maisto produktų maišeliams uždaryti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą