Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jokio krakmolo ar pektino: sužinokite, kaip sutirštinti skystą uogienę pyrago įdarui

Mindaugas Bružas

Kartais pasitaiko, kad šaldytuve lieka šiek tiek skystos uogienės, kurią reikia skubiai sunaudoti. Taigi, ką daryti su likusia skysta uogiene, ją sutirštinti?

Skystą uogienę supilkite į puodą, pašildykite (ne per daug) ir įberkite šiek tiek manų kruopų. Viskas priklauso nuo uogienės kiekio ir jos tirštumo. Paprastai į 200 ml uogienės dedama apie arbatinį šaukštelį kruopų. Išmaišykite mišinį.

Palikite maždaug 20 minučių, tada užvirinkite ir maišydami virkite 1-2 minutes.

Belieka tik atvėsinti!

Dabar juo galite gardinti pyragus, tortus ar bandeles. Džemas bus tirštas ir neišbėgs.

Ir nereikia jokio krakmolo ar pektino. Tai taip paprasta!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą