Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ką daryti, jei kelyje pradūrėte padangą: patarimai vairuotojams

Ka daryti jeigu pradurete automobilio padanga
Mindaugas Bružas

Kiekvienam vairuotojui kyla pavojus, kad kelyje gali būti pradurta . Dar blogiau, jei tuo metu neturite atsarginės . Ką daryti, jei kelyje pradurta padanga? Perskaitykite keletą naudingų patarimų mūsų straipsnyje.

Kaip sutvarkyti pradurtą padangą: štai keletas protingų patarimų

Padangos keitimas

RSC padangos

Jei ant jūsų padangų yra RSC logotipas, jums pasisekė. Naudojant „RunFlat” sistemą, padangos kiaurymės yra sustiprintos, todėl galite sklandžiai važiuoti net ir tada, kai padanga visiškai nuleista. Tai reiškia, kad iki artimiausio serviso galėsite nuvažiuoti su nuleista padanga. Tokios padangos atlaiko iki 100 km atstumą.

Sandariklis

Bagažinėje visada turėtumėte turėti sandariklio, kuris užpildo ratą specialiu mišiniu ir užsandarina iki 4,5 mm skersmens pradūrimus. Gamintojo teigimu, važiuojant tokiomis padangomis nėra ratų disbalanso ir greičio apribojimų, tačiau vis tiek ėtų važiuoti atsargiai.

AUtomobilio padanga

Remonto rinkinys

Toks rinkinys yra parduodamas įvairiuose prekybos centruose arba specializuotose autodalių parduotuvėse. Šio remontinio komplekto pagalba galite per trumpą laiką atlikti padangos remontą lauke.

Pompa

Jei iki automobilio serviso nėra per toli ir padangos pažeidimas nedidelis, galite pripūsti padangą ir stebėti, greitai ji vėl ištuštės. Jei padanga leidžiasi lėtai, turite nemažai šansų labai atsargiai nuvažiuoti į servisą. Periodiškai sustokite ir patikrinkite rato būklę.

Vinis rate

Jei apžiūrėję padangą randate vinį ar varžtą, neskubėkite jų pašalinti. Šie daiktai dažnai užblokuoja oro srautą ir padanga išleidžiama labai lėtai. Siūlome keliauti į automobilių servisą kuo greičiau.


Taip pat skaitykite:

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą