Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ką daryti, kad kilimas neslystų ant grindų: trys gudrybės

Mindaugas Bružas

Tai padės išlaikyti kilimą vietoje. Apžvelgėme veiksmingus būdus, išvengti nelaimingų atsitikimų, kuriuos sukelia slystantis .

Kilimo laikiklis

Vienas iš veiksmingiausių gyvenimo gudrybių, padedančių išvengti kilimų slydimo ant grindų, yra kilimų laikiklių arba neslystančių kilimų pagalvėlių naudojimas. Šiuos laikiklius galima lengvai pritvirtinti prie kilimo apačios, taip užtikrinant sukibimą.

Dvipusė kiliminė juosta

Dar vienas praktiškas patarimas, kaip išvengti kilimo slydimo, – naudoti dvipusę lipnią kiliminę juostą. Juosta turėtų būti užklijuota aplink kilimo kraštus ir tvirtai prispausta prie grindų, kad kilimas laikytųsi savo vietoje.

Sunkūs

Dar viena gudrybė, kaip išvengti kilimo slydimo ant kietmedžio ar plytelių grindų, – ant kilimo kampų ar kraštų pastatyti sunkius baldus. Papildomas prilaikys kilimą ir sumažins jo pasislinkimo ar slydimo tikimybę. Tai paprastas, bet veiksmingas sprendimas, kaip išlaikyti kilimą savo vietoje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą