Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ką daryti, kad šaldiklyje nesusidarytų ledas?

Mindaugas Bružas

Ledo susidarymo šaldiklyje galima išvengti vienu paprastu būdu. Žinoma, visi žino, kad yra šaldytuvų su „No Frost” funkcija. Tačiau daugelis žmonių vis dar turi senus šaldytuvus, kuriuose susidaro klasikinis .

Ką reikia daryti?

Pirmiausia reikia atitirpinti šaldytuvą. Kad procesas vyktų greičiau, įdėkite butelių su šiltu vandeniu. Tada šaldiklį nuplaukite, sausai nušluostykite ir apdorokite glicerinu. Taip, tai yra paslaptis, padedanti išvengti ledo sankaupų ateityje.

Atkreipkite dėmesį į maisto produktų laikymo taisykles. su maistu turi būti sandarūs, kad neišgaruotų . Priešingu atveju užšalimas neišvengiamas. Taip pat patikrinkite, ar durelės yra sandarios. Norėdami tai padaryti, uždarydami dureles įdėkite A4 formato popieriaus lapą. Jei negalite jo lengvai ištraukti, durelės yra sandarios. Jei šaldytuvą naudosite tinkamai, jums nereikės nerimauti dėl ledo sankaupų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą