Omletą galima vadinti universaliais pusryčiais, kuriuos galima paruošti per kelias minutes. Tačiau kaip jį padaryti tikrai skanų ir sveiką? Yra 5 ingredientai, kuriuos galite drąsiai dėti, nes jie pagerina skonį ir padaro omletą išskirtinį.
Avokadų
Avokadas yra universalus salotų ir skrebučių ingredientas. Prieš dedant jį į omletą, reikia jį sumalti iki vientisos masės. Rezultatas – labai neįprastas skonis ir aromatas.
Imbieras
Imbieras omletui suteikia ne tik prieskonio, bet ir įdomaus skonio. Smulkiai supjaustytas arba susmulkintas imbieras suteiks patiekalui gaivumo ir aromato.
Feta
Feta yra dar vienas ingredientas, kuris paprastą omletą gali paversti gardžiu Viduržemio jūros regiono patiekalu. Jos sūrus skonis ir kreminė tekstūra suteiks omletui nepakartojamą skonį.
Špinatai
Špinatai ne tik praturtins omletą vitaminais ir mineralais, bet ir suteiks jam gaivaus skonio. Šį priedą galima vadinti universaliu, tačiau verta prisiminti, kad špinatų turėtų būti nedaug.
Ciberžolė
Ciberžolė ne tik suteikia omletui ryškią auksinę spalvą, bet ir praturtina jį antioksidantais bei priešuždegiminėmis savybėmis. Tiesiog plakant kiaušinius įberkite šiek tiek ciberžolės.