Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip atnaujinti kambarį be jokių išlaidų: dizaineriai dalijasi gudrybėmis

Adomas Račkauskas

Interjero dizaineriai sako, kad bet kurį kambarį galima lengvai atnaujinti neišleidžiant daug pinigų. Tereikia žinoti keletą gudrybių – štai trys svarbiausios.

Jums tereikia būti šiek tiek kūrybiškesniems. Pažvelkite į turimą erdvę. Kas jūsų dabartiniame gyvenamajame kambaryje atrodo pasenę ir ko trūksta? Įvertinę esamą erdvę ir nustatę jos trūkumus, galite pasinaudoti šiais dizainerių patarimais.

Pašalinkite netvarką ir kruopščiai nuvalykite paviršius

Skamba banaliai, bet tai tiesa. Jei ant stalo, lentynų, prie televizoriaus yra daug daiktų, juos reikia pašalinti. Jei tiesiog pertvarkysite dekorą, atrodys kitaip.

Los Andžele gyvenantis dizaineris Tankredas Willuckis mano, kad šiuo atveju reikėtų vadovautis taisykle „mažiau yra daugiau”.

„Ištuštinkite kambarį nuo nereikalingų daiktų ir atlikite giluminį valymą. Nėra nieko geriau už baltą drobę, kad galėtumėte pradėti viską iš naujo. Gali būti, kad atėjo kai kuriuos daiktus parduoti arba išmesti”, – sako ekspertas.

Interjeras namuose neišleidžiant pinigų

Perstatykite baldus

Nuostabu, kiek daug galima pakeisti svetainės interjerą tiesiog perstatant esamus baldus. Tai ne tik suteiks kambariui naują išvaizdą, bet ir pagerins jį praktiniu požiūriu.

Mažoje svetainėje gali būti veiksminga baldus sugrupuoti aplink svetainės židinį. Tuo tarpu didesnėje atviro išplanavimo svetainėje galite padalyti erdvę į dvi ar daugiau sėdimųjų zonų, atskirdami jas baldais.

Perstumdydami baldus pagalvokite apie „pokalbių zonų” sukūrimą. Tam reikia sugrupuoti sofas ir fotelius taip, kad sukurtumėte jaukią aplinką bendravimui su .

Pasiskolinkite baldus ir dekorą iš kitų kambarių

Akcentinė kėdė iš miegamojo arba naktinis staliukas iš prieškambario atgaivins kambario išvaizdą ir pažįstamas jums patinkantis daiktas. Tai galioja ne tik baldams: tiks , šviestuvai, dekoratyvinės pagalvėlės ir net meno kūriniai ar vazos.

„Sena komoda gali tapti televizoriaus stovu, o konsolinis staliukas – rašomuoju stalu. Tai ne tik atnaujina kambarį, bet ir suteikia jam išskirtinumo”, – sako dizaineriai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą