Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip atsikratyti automobilio valytuvų girgždėjimo: 6 veiksmingi būdai

Adomas Račkauskas

Jei valytuvai girgžda, tai gali labai erzinti ir atitraukti vairuotojo dėmesį nuo kelio. Norint to išvengti, svarbu žinoti, atsikratyti šios problemos. Štai keletas patarimų, kurie gali padėti.

  • Pirmiausia pakelkite priekinio stiklo valytuvus ir patikrinkite, ar jie ir toliau girgžda vertikalioje padėtyje. Jei taip, sutepkite visus mechanizmus. Tai gali panaikinti nemalonų garsą.
  • Antra, patikrinkite priekinio stiklo plovimo skysčio lygį. Nepakankamas skysčio kiekis gali sukelti girgždantį garsą. Pripilkite skysčio iki reikiamo lygio, kad išspręstumėte problemą.
  • Trečias žingsnis – patikrinti valytuvų šluoteles. Sudrėkinkite priekinį stiklą vandeniu ir įjunkite priekinio stiklo valytuvus. Jei girgždesys nesiliauja, pakeiskite visą valytuvo šepetėlį arba gumelę.
  • Ketvirtas žingsnis – sureguliuokite spaustuką ir patikrinkite tvirtinimo veržles. Netinkamas prispaudimas arba blogai sureguliuotos veržlės gali sukelti girgždėjimą. Įsitikinkite, kad valytuvai prie stiklo prisispaudžia tinkama jėga.
  • Penktasis žingsnis – pakeisti spyruokles ir svirtis. Laikui bėgant šios dalys gali atsipalaiduoti, o tai lemia girgždėjimą. Tokiu atveju jas pakeiskite.
  • Galiausiai patikrinkite priekinio stiklo būklę. Susidėvėjęs , įskilimai ar įbrėžimai gali trukdyti valytuvams tinkamai veikti. Tokiu atveju stiklą gali tekti poliruoti arba net pakeisti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą