Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip greitai išplakti kiaušinių baltymus į sodrias putas: štai ką reikia įdėti

Mindaugas Bružas

Plaktas kiaušinio baltymas reikalingas daugeliui patiekalų gaminti. Pirmiausia kalbame apie įvairius konditerijos gaminius. Bėda ta, kad baltymus reikia ilgai plakti, kol jie pasidarys pakankamai purūs ir sodrūs. Jei tai darysite rankiniu būdu, turėsite plakti iki pusvalandžio. Tačiau net ir naudojant maišytuvą, procedūra greičiausiai nebus tokia greita. Vienas slaptas priedas gali žymiai pagreitinti visą procesą.

KĄ REIKĖTŲ PRIDĖTI Į BALTYMUS?

Prieš plakant, į kiaušinio baltymus dalį reikia įlašinti kelis lašus sulčių. Būtent šis rūgštus ingredientas padės stabilizuoti masę. Produkto konsistencija taps stabilesnė. susiplaks daug greičiau.

Plakimo pabaigoje gausite labai sodrią putą. Prieš plakant baltymus reikia ne tik juos parūgštinti, bet ir pasūdyti. taip pat padeda išgauti sodrią ir purią putą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą