Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip iš citrinos išspausti dvigubai daugiau sulčių?

Mindaugas Bružas

Citrinų sultys yra nepakeičiamas maisto gaminimo ingredientas. Šios sultys naudojamos ruošiant padažus, marinatus ar desertus. Tačiau kai kuriems žmonėms pavyksta iš vienos išspausti dvigubai daugiau sulčių nei kitiems. Ir čia esmė net ne fizinėje jėgoje, o įgūdžiuose. Pakalbėkime apie paprastą triuką.

1 citrina – dvigubai daugiau sulčių: kaip?

Atkreipkite dėmesį, kad šios gudrybės nepadarys citrinos sultingesnės, tiesiog leis be didelių pastangų iš minkštimo išspausti žymiai daugiau sulčių. Norėdami tai padaryti, tiesiog pašildykite citriną. Tačiau, ?

Mikrobangų krosnelėje

Norėdami išspausti visas citrinos sultis, pakaitinkite citriną 15 sekundžių mikrobangų krosnelėje. Tas pats pasakytina apie apelsinus, mandarinus ir kitus citrusinius .

Po tokios procedūros taps minkštesnė, to dėka bus galima išspausti dvigubai daugiau sulčių.

Yra ir kitas būdas išspausti citriną be sulčiaspaudės, jei neturite mikrobangų .

Verdantis vanduo

Ką daryti:

  • įdėkite citriną į dubenį ir iš visų pusių užpilkite verdančiu vandeniu;
  • tada padėkite ant horizontalaus paviršiaus ir delnu spausdami iš viršaus, sukite citriną pirmyn ir atgal.
  • belieka citriną supjaustyti dalimis ir virtuvinėmis žnyplėmis išspausti visas sultis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą