Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip iškepti itališką obuolių pyragą? Originalus receptas

Mindaugas Bružas

Obuolių išlieka populiarūs ištisus metus. Šį kartą sužinokite, tikrą itališką obuolių pyragą.

Jums prireiks:

- Reklama -
  • miltų – 250 g;
  • cukraus – 200 g;
  • kiaušinių – 4 vnt;
  • sviesto – 50 g;
  • obuolių – 5 vnt;
  • cinamono;
  • kepimo miltelių – 0,5 šaukštelio.

gaminti?

  1. Išplakite su cukrumi. Kai gausite vientisą masę, sudėkite kambario temperatūros sviestą ir suplakite.
  2. Kai bus paruošta, persijokite miltus, sumaišykite juos su kepimo milteliais.
  3. Obuolius nuplaukite, išskobkite šerdį ir, jei reikia, nulupkite, tada supjaustykite skiltelėmis.
  4. Sumaišykite obuolius su tešla, viską supilkite į kepimo formą, patepkite ją sviestu ir pabarstykite miltais. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą