Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip išprašyti balandžius iš balkono: 3 veiksmingi būdai

Mindaugas Bružas

Balandžiai sutinkami visur ir mėgsta lizdus butų balkonuose. Ir viskas dėl to, kad balkonuose yra puiki užuovėja – ypač ten, kur laiko maistą. Tačiau šie gali būti įvairių bakterijų ir infekcijų nešiotojai, todėl specialistai rekomenduoja juos išvyti.

Kaip atbaidyti paukščius?

Tiesą sakant, išprašyti balandžius iš balkono nėra taip sunku. Pakanka žinoti keletą taisyklių, kurios padės kovoje su paukščiais ir pasirūpins, kad paukščiai negrįžtų.

Ultragarsas

Tikrai girdėjote, kad dauguma gyvūnų bijo ultragarso. Jis atbaido juos ir priverčia amžiams pamiršti vietą, kurioje jie buvo. Tas pats metodas gali būti taikomas ir kovojant su balandžiais. Jie taip pat jo labai bijo, todėl išskris iš jūsų balkono. Taigi, jei nežinote, atbaidyti balandžius garsu, naudokite tik ultragarsą.

Raudonieji pipirai

Balandžiai nepakenčia stipraus kvapo, todėl balkoną ir palangę rekomenduojama pabarstyti aštriais prieskoniais – gvazdikėliais, raudonaisiais ir juodaisiais pipirais, cinamonu, šafranu, kariu. Tačiau jei norite, kad langai būtų nuolat vėdinami, verta periodiškai pabarstyti mišiniais, nes gali išnešioti prieskonius.

Vanduo

Balandžiai, kaip ir , labai bijo vandens. Todėl jei savo balkone pastebėjote paukščius, drąsiai apipurkškite juos šaltu vandeniu. Tokiems tikslams nenaudokite verdančio vandens, kad nepakenktumėte paukščiui.

Šie metodai padės jums kovoti su balandžiais. Svarbu atsiminti, kad paukščiai skrenda ten, kur šilta ir yra maisto. Todėl pirmiausia iš balkono reikia išnešti visą maistą, antklodes, patalynę ir kitą atributiką, kurią ten galima laikyti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą