Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip kartų šokoladą paversti pienišku: kulinarinis triukas

Mindaugas Bružas

Karčiajame šokolade yra daugiau kakavos ir mažiau cukraus. Šis laikomas mažiau kenksmingu. Tačiau ne visi yra pasirengę mėgautis šio skanėsto gabalėliu.

Jei norite saldesnio deserto varianto, juodąjį šokoladą galite lengvai paversti pieniniu.

Sudedamosios dalys:

  • Juodasis šokoladas – 1 plytelė (90-100 g);
  • Sviesto – 50 g
  • Riebios grietinėlės – 1 valgomasis šaukštas;
  • Pieno – 100 ml;
  • Cukraus (arba cukraus pudros) – 2 šaukšteliai.

gaminti:

  1. Pirmiausia prieš gamindami įsitikinkite, kad yra minkštas. Pakanka jį iš anksto išimti iš šaldytuvo.
  2. Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje.
  3. Kai tik jis taps skystas, galima dėti cukrų, grietinėlę ir sviestą.
  4. Mišinį palikite vandens vonelėje 10 minučių. Jį reikia nuolat maišyti.
  5. Tada tereikia supilti į formeles ir palikti atvėsti.
  6. Jei norite, kad būtų ryškesnis, į šokoladą galite įmaišyti uogų ir riešutų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą