Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip laikyti žiemines padangas: naudingi patarimai

Mindaugas Bružas

Žieminių padangų laikymas pasibaigus žiemos sezonui yra svarbus žingsnis siekiant išlaikyti jų gerą būklę ir pailginti tarnavimo laiką.

Štai keli patarimai, padėsiantys išlaikyti nepriekaištingą žieminių padangų būklę

Pašalinkite nuo padangų visus nešvarumus: prieš sandėliuodami žiemines padangas, turite įsitikinti, kad jos švarios. Pašalinkite visus nešvarumus, tokius purvas, akmenukai ir druska.

Patikrinkite padangų slėgį: patikrinkite padangų slėgį ir įsitikinkite, kad jis atitinka gamintojo rekomendacijas. Netinkamas padangų slėgis gali sukelti padangų nusidėvėjimą.

Padangas laikykite vėsioje, sausoje vietoje: žiemines padangas laikykite vėsioje, sausoje vietoje, kad jos neperkaistų. Geriausia laikymo vieta yra tamsi patalpa, kurios yra nuo 0 iki 15 laipsnių Celsijaus.

Laikykite padangas vertikalioje padėtyje: žiemines padangas laikykite vertikalioje padėtyje, kad išvengtumėte deformacijos. Nedėkite jų ant šono.

Nelaikykite padangų šalia cheminių medžiagų: žiemines padangas laikykite toliau nuo chemikalų, tokių kaip , ir tirpikliai. Šios medžiagos gali sugadinti gumą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą