Gamindami susiduriame su vadinamaisiais „šalutiniais veiksniais“, pavyzdžiui, nemaloniais kvapais, kurie susigeria į rankų odą. Net jei rankas plausite penkis kartus, vargu ar pavyks atsikratyti nemalonaus kvapo. Be to, šie kvapai sklinda ne tik nuo rankų, bet ir nuo virtuvės reikmenų, ypač nuo pjaustymo lentos.
Sprendimo būdai
Yra keletas būdų, kurie gali padėti išspręsti problemą. Taip, citrinos skiltele galima nuvalyti pirštus ir indus, tačiau šį būdą vargu ar galima pavadinti ekonomišku. Vietoj to pabandykite pasigaminti citrusinių vaisių muilą.
Viskas, ką jums reikia padaryti, tai sumaišyti skystą muilą ir šviežias citrinos sultis. Viską supilkite į muilo dozatorių, tada naudokite įprastai. Toks produktas pašalins iš jūsų delnų sklindantį žuvies, svogūnų, česnakų ar kitų kvapnių produktų kvapą.