Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip padaryti gėrimą dar skanesnį: ką dėti į arbatą vietoj cukraus?

Sandra Alšauskienė

neabejotinai yra vienas populiariausių gėrimų pasaulyje. Jos ir aromatas užkariavo milijonų žmonių širdis. Tačiau keletą skanių priedų, kurie šį gėrimą padarys dar geresnį ir naudingesnį.

Kai norima arbatą pasaldinti, daugelis žmonių pirmenybę teikia cukrui. Tačiau yra keletas kitų variantų, kurie gali būti įdomus pakaitalas. Šie priedai ne tik suteikia saldumo, bet ir atskleidžia naujas skonio dimensijas, todėl jūsų gėrimas taps tikru šedevru.

Naudokite medų vietoje cukraus
Naudokite medų vietoje cukraus

Medus

Medaus dėjimas į arbatą yra ne tik saldi cukraus alternatyva, bet ir natūrali sveikatos apsaugos priemonė. Jo šiltas aromatas ir sodrus skonis harmoningai dera su įvairių rūšių arbata.

Džemas

Tiems, kurie nori ypatingo arbatos skonio, gali būti puikus sprendimas. Abrikosų, braškių ar apelsinų uogienė suteiks saldumo ir vaisinės jūsų mėgstamam gėrimui.

Kardamonas

Ieškantiems kažko egzotiško, kardamonas yra puikus pasirinkimas. Šis prieskonis pasižymi subtiliu, citrusiniu skoniu ir suteikia arbatai rytietiškos egzotikos. Į arbatos puodelį tereikia įberti kelias sutrintas sėklas ir galėsite mėgautis nauju skonio lygiu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Esu baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą. Turiu aukštąjį išsilavinimą farmacijos srityje. Publikuoju straipsnius (KAIPKADA.LT interneto svetainėje) sveikatos ir sporto temomis. Susisiekti galite el. paštu: sandra@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą