Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga, svarbu pasirinkti tinkamos kokybės produktą bei tinkamai paruošti. Taikant šiuos metodus bus lengviau pasiekti ypatingai gerų rezultatų.
Pjaustymas
Šio triuko išmokstama iš profesionalių virėjų, kurie dirba su mėsa. Kad patiekalas išeitų minkštas ir skanus, ant mėsos paviršiaus peiliu „išpjaustomas“ tinklelis. Pjūvių gylis turėtų būti tiesiog keli milimetrai. Po to ruoškite mėsą įprastai.
Citrina arba kivi
Abu vaisiai yra pakankamai rūgštūs, kad suminkštintų mėsos pluoštus. Nedidelį kivį reikia nulupti ir sutrinti trintuvu. Tokio vaisiaus užtenka visam kilogramui bet kokios mėsos.
Tada mėsą įtriname kivio koše ir laukiame apie valandą. Taip pat tinka ir citrinos sultys.