Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip paruošti midijas: marinavimas vos 10 minučių, o skonis kaip aukščiausio lygio restorane

Mindaugas Bružas

Midijos yra ne tik labai skanios, bet ir sveikos. O gaminimo sužavės kiekvieną. Išbandykite šį paprastą receptą. Tikriausiai jį pakartosite ne vieną kartą.

Kaip marinuoti ir skaniai išvirti midijas?

Ingredientai:

  • 60 mililitrų vandens;
  • 50 mililitrų augalinio aliejaus;
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus;
  • 0,5 valgomojo šaukšto druskos;
  • 3 – 4 lauro ;
  • 8-12 pipirų grūdelių;
  • 3 – 4 skiltelės česnako;
  • pusė svogūno;
  • 2 šaukštai acto 9 %;
  • 500 g šaldytų midijų.

Paruošimas:

  1. Į puodą suberkite susmulkintą svogūną, česnaką, prieskonius, aliejų, actą, druską, cukrų ir midijas. Įpilkite vandens.
  2. Užvirus midijas virkite 3 minutes.
  3. Supjaustykite citriną mažais gabalėliais ir sudėkite į midijas.
  4. Perpilkite į indą, uždarykite ir palaukite, kol visiškai atvės.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą