Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip paruošti raudonos žuvies užkandį, kuris akimirksniu dings nuo stalo

Mindaugas Bružas

Žinant daugelio žmonių meilę suši ir įvairiems suktinukams, nesunku numanyti, kad pagal šį receptą paruoštas užkandis sulauks ne mažesnio susidomėjimo. Jam paruošti užtruksite vos 5 minutes, tačiau patiekalas nuo stalo dings dar greičiau. Taigi siūlome nedvejoti ir pradėti gaminti.

  • Pirmiausia šviežią agurką perpjaukite išilgai per pusę ir šaukštu išimkite minkštimą bei sėklas. Jų išmesti nereikia – jų gali prireikti, pavyzdžiui, salotoms.
  • Tuomet tuščią vidurį užpildykite tepamu varškės sūriu (pagal skonį galite pridėti žolelių).
  • Tada šakute sutrinkite prinokusį avokadą, smulkiai supjaustykite lengvai sūdytą raudonąją žuvį. Avokadą ir žuvį sluoksniuokite ant agurkų.
  • Užkandį apšlakstykite sojų padažu ir pabarstykite sezamo sėklomis.
  • Tada agurką su įdaru supjaustykite porcijomis, kiekvieną jų pradurkite iešmeliu ir patiekite.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą