Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip pasigaminti bulvių sultinio padažą? Vienas įdomesnių delikatesų

Mindaugas Bružas

Daugelis žmonių dažnai verda bulves, nes jos yra puikus garnyras ir bulvių košės pagrindas. Tačiau kuriame buvo verdamos dažnai tiesiog nusunkiamas ir išpilamas. Pasirodo šį vandenį galima panaudoti. Jei žinosite, iš skysčio pagaminti puikų padažą, nustosite jį pilti lauk.

Kaip pasigaminti bulvių sultinio padažą?

Ingredientai:

  • Stiklinė bulvių sultinio;
  • Nedidelis šaukštas garstyčių;
  • Didelis šaukštas obuolių acto;
  • Apie 30 g bet kokių šviežių žolelių;
  • 100 ml bet kokio nerafinuoto aliejaus;
  • Žiupsnelis cukraus, kmynų ir pipirų;
  • Druskos.

Paruošimo būdas:

  1. Pirmiausia dubenyje su aliejumi sumaišykite prieskonius, cukrų, reikiamą kiekį druskos ir obuolių actą. Konsistencija turi būti kuo vientisesnė.
  2. Po to kuo smulkiau supjaustykite žoleles ir sudėkite jas į padažą.
  3. Belieka supilti nurodytą kiekį bulvių sultinio ir išmaišyti.
  4. Šis gali būti puikus salotų padažas arba padėti paryškinti daržovių, žuvies, mėsos ir paukštienos skonį. Jį taip pat galima patiekti su bet kokiu garnyru.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą