Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Česnakinis purškiklis ir kitos priemonės nuo uodų: paprastos gudrybės, apie kurias beveik niekas nežino

Mindaugas Bružas

Daugelis žmonių uodams atbaidyti naudoja cheminius purškalus ar skysčius, tačiau šiuose produktuose yra daug cheminių medžiagų, kurios gali turėti neigiamą poveikį sveikatai, odai ir kvėpavimo takams. Tačiau yra ir kitų būdų, padedančių atsikratyti uodų nenaudojant kenksmingų cheminių produktų.

Natūralūs preparatai, kurie atbaido uodus

Štai keletas rekomendacijų:

Kamparas žinomas veiksminga uodus atbaidanti priemonė. Uždekite kamparą patalpoje ir palikite jį 30 minučių. Kamparas savo kvapu apsvaigins uodus ir pastebėsite, kad jų bus mažiau. Taip pat galite naudoti kamparo tabletes, įdėtas į dubenėlius su vandeniu.

ir gvazdikėliai. Perpjaukite citriną per pusę ir į abi dalis įkiškite po gvazdikėlį. Tokias citrinas išdėliokite aplink namus. Citrina ir gvazdikėliai yra veiksmingos uodus atbaidančios priemonės, kurias naudoti saugu.

Česnakų purškalas. Išvirkite kelias česnako skilteles vandenyje ir tada mišiniu apipurkškite kambarį, garažą ar savo odą. nemėgsta česnako kvapo. Todėl prieš važiuojant į gamtą tai puikus sprendimas.

Obuolių sidro . Lygiomis dalimis sumaišykite obuolių sidro actą, Hamamelio ekstraktą ir įlašinkite kelis lašus uodus atbaidančių eterinių aliejų, pavyzdžiui, eukaliptų arba citrinmedžio. Tada mišinį išpurkškite po kambarį purkštuvu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą