Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip pasirinkti tinkamus drabužius visiems kūno tipams?

Odeta Bartkevičiūtė

Parengėme patarimų, kaip išsirinkti tinkamus drabužius skirtingiems kūno tipams. Laikydamiesi šių patarimų gali jaustis užtikrintai ir patogiai rinkdamiesi drabužius, pabrėžiančius jų unikalią figūrą.

Kūno tipų supratimas

Keturi pagrindiniai kūno tipai: , kriaušė, smėlio ir stačiakampis. Kiekvienam tipui būdingos unikalios savybės ir proporcijos, kurios gali padėti išsirinkti drabužius, primenančius jūsų kūno formas.

Skirtingi aprangos stiliai

Privalumų išryškinimas

Pavyzdžiui, jei kas nors turi smėlio laikrodžio figūrą su aiškiai išreikštu liemeniu, gali rinktis prigludusias sukneles ar viršutines dalis, kad pabrėžtų savo apvalumus. Panašiai, jei kas nors turi figūrą su plačiais klubais, gali rinktis klostuotus sijonus ar sukneles, kad atkreiptų dėmesį į viršutinę kūno dalį.

Proporcijų pusiausvyra

Pavyzdžiui, jei kas nors yra obuolio figūros su platesniu liemeniu, gali rinktis sukneles arba viršutines dalis žemu liemeniu, kad sukurtų labiau subalansuotą siluetą. Panašiai, jei kas nors yra stačiakampio formos su mažiau išlinkimų, gali rinktis drabužius su raukiniais ar klostėmis, kad pridėtų apimties ir sukurtų išlinkimų iliuziją.

Tinkamų audinių pasirinkimas

Kai kurie audiniai gali ir pabrėžti, ir paslėpti figūros trūkumus. Pavyzdžiui, elastingi audiniai, tokie kaip trikotažas ar elastanas, gali būti patrauklūs obuolio figūrai, nes jie patogiai priglunda. Kita vertus, struktūriški audiniai, tokie kaip tvidas ar džinsas, stačiakampio formai gali suteikti struktūros ir apibrėžtumo.

Išbandykite keletą stilių

Nors tam tikros gairės gali būti naudingos, prioritetas visada turėtų būti teikiamas asmeniniam skoniui ir patogumui. Išbandydami skirtingus , spalvas ir raštus, galite atrasti, kas geriausiai tinka jūsų figūros tipui ir pageidavimams.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Gamtos mokslų specialistė. Rašau straipsnius KAIPKADA.LT svetainei apie mūsų planetos gamtą, augmeniją ir gyvūnus. Susisiekti galite el. paštu: odeta@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą