Daugelis stengiasi pasiekti tobulą sultinio spalvą, tiksliau skaidrumą. Žinoma, tai tikrai gan sudėtinga, todėl pavyksta ne visiems. Kartais net profesionalams pavyksta pagaminti drumstą ir ne itin patrauklų sultinį. Tačiau yra paprastas būdas, kaip pataisyti paruoštą sultinį.
Kaip su paprastu kiaušiniu pasiekti tobulą sultinio spalvą?
Iš karto verta paminėti, kad mums neprireiks viso kiaušinio. Reikia atskirti baltymą. Kai sultinys bus paruoštas, nukelkite jį nuo viryklės.
Tuo tarpu gerai suplakite kiaušinio baltymą. Atsargiai supilkite jį į sultinį. Pasistenkite, kad patiekalas gerai susimaišytų.
Tada vėl įjunkite viryklę.
Palaikykite nedidelę kaitrą. Po penkių minučių virimo nukoškite sultinį ir perkoškite jį per sūrmaišį. Geriausia sūrmaišį sulankstyti keliais sluoksniais. Tai bus veiksmingiau. Po tokio „triuko” sultinys taps daug skaidresnis.