Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip pašviesinti sultinį kiaušiniu: kulinarinis triukas

Mindaugas Bružas

Daugelis stengiasi pasiekti tobulą sultinio spalvą, tiksliau skaidrumą. Žinoma, tai tikrai gan sudėtinga, todėl pavyksta ne visiems. Kartais net profesionalams pavyksta pagaminti drumstą ir ne itin patrauklų sultinį. Tačiau yra paprastas būdas, pataisyti paruoštą sultinį.

Kaip su paprastu kiaušiniu pasiekti tobulą sultinio spalvą?

Iš karto verta paminėti, kad mums neprireiks viso kiaušinio. Reikia atskirti baltymą. Kai bus paruoštas, nukelkite jį nuo viryklės.

Tuo tarpu gerai suplakite kiaušinio baltymą. Atsargiai supilkite jį į sultinį. Pasistenkite, kad patiekalas gerai susimaišytų.

Tada vėl įjunkite viryklę.

Palaikykite nedidelę kaitrą. Po penkių minučių virimo nukoškite sultinį ir perkoškite jį per sūrmaišį. Geriausia sūrmaišį sulankstyti keliais sluoksniais. Tai bus veiksmingiau. Po tokio „triuko” sultinys taps daug skaidresnis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą