Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip prisijungti prie „Facebook” paskyros: išsami instrukcija

Donatas Varnas

” yra viena populiariausių socialinių tinklų platformų, jungianti žmones iš viso pasaulio. Jei esate naujokas „Facebook” arba ‍jums reikia prisijungti prie savo paskyros, šis išsamus žingsnis po žingsnio vadovas padės sklandžiai prisijungti prie savo paskyros.

 

1 žingsnis: apsilankykite „Facebook” svetainėje

Norėdami pradėti, atidarykite interneto naršyklę ir adreso juostoje įveskite „www.facebook.com”. Paspauskite „Enter”, ir būsite nukreipti į „Facebook” pagrindinį puslapį. Jei jau turite „Facebook” paskyrą, pereikite prie kito žingsnio. Jei ne, spustelėkite mygtuką „Sign Up” ‍ir vadovaukitės instrukcijomis, kad susikurtumėte naują ‍paskyrą.

2 žingsnis: įveskite savo prisijungimo informaciją

Pagrindiniame puslapyje matysite du laukus: vieną, skirtą jūsų el. pašto arba telefono numeriui, ir kitą, skirtą slaptažodžiui. Pirmajame lauke įveskite el. pašto arba telefono numerį, susietą su jūsų „Facebook” paskyra. Įsitikinkite, kad pateikta yra tiksli ir naujausia. Tada į antrąjį lauką įveskite savo slaptažodį. Dukart patikrinkite, ar nėra spausdinimo klaidų, kad prisijungimo informacija būtų tiksli.

 

3 veiksmas: Spustelėkite „Prisijungti” ir žvalgykitės

Įvedę prisijungimo informaciją, spustelėkite mėlyną mygtuką „Log In” (Prisijungti). Jei jūsų buvo teisingi, būsite nukreipti į „Facebook” naujienų kanalą, kuriame galite peržiūrėti draugų pranešimus, atnaujinti savo būseną arba tyrinėti‍ įvairias funkcijas ir nustatymus. Sveikiname, ‍sėkmingai prisijungėte prie savo „Facebook” paskyros!

Kaip prisijungti prie fb

Nepamirškite saugoti savo prisijungimo informacijos – nesidalykite ja su niekuo ir naudokite stiprų bei unikalų slaptažodį. Facebook” siūlo papildomų saugumo funkcijų, tokių ‍dviejų veiksnių autentifikavimas, kad dar labiau apsaugotumėte savo paskyrą. Mėgaukitės bendravimu ir dalijimusi su draugais ir šioje patrauklioje socialinės žiniasklaidos platformoje!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą