Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip pritraukti pinigus: keturi ženklai kuriuos turėtumėte apsvarstyti

Mindaugas Bružas

Daugelis žmonių slapta tiki ženklais ir tikisi pritraukti finansinę gerovę. Nutarėme papasakoti apie keturis prietarus, kurie gali padėti išsaugoti piniginę energiją.

Didelių sąskaitų galia

- Reklama -

Jei su pinigais elgsitės pagarbiai ir pietrytinėje namų dalyje laikysite gražią taupyklę, papuoštą stambaus nominalo banknotais, pinigų srautas nuolat pasipildys.

Užkirskite kelią energetiniams pinigų mainams

Perduodant pinigus tiesiai iš rankų į rankas kyla rizika. Kai jūsų energetiniai kanalai susitinka su kito žmogaus energetiniais kanalais, jie susimaišo ir susipina.

Šioje vietoje yra galimybė nesąmoningai užsikrėsti energetiniu virusu, kuris gali sukelti finansinį nutekėjimą. Vietoj to įsivardykite taisyklę, kad mainų metu pinigus padėtumėte ant tam skirto paviršiaus ar stalo, o ne perduotumėte juos .

Saugokitės skolų

- Reklama -

Kai skolinami , juos lydi didžioji dalis skolintojo energijos, todėl lieka išsekęs. Skolininkas nesąmoningai pasisavina finansinę sėkmę, palikdamas skolintoją be materialinės gerovės.

Norint nuo to apsisaugoti, svarbu atsikratyti įpročio skolinti pinigus, net ir už patrauklias palūkanas.

Tylos galia

Neprotinga dalytis su kitais pasakojimais apie uždarbį, pelną ar sukauptą turtą. Tokiu būdu turto kanalus netikėtai gali užblokuoti pavyduoliai. Kad taip nenutiktų, labai svarbu savo finansinius pasiekimus laikyti paslaptyje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą