Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip sūdyti raudoną žuvį: ji tampa švelni ir šiek tiek sūri

Mindaugas Bružas

Šiandien papasakosime, sūdyti raudonąją žuvį. Tam mums reikės raudonos žuvies (upėtakio arba lašišos), druskos ir rafinuoto aliejaus.

Pereikime prie paties gaminimo

Prieš sūdydami raudonąją žuvį, užšaldykite ją šaldiklyje ir išvalykite.

- Reklama -

Nupjaukite plonus sluoksnius ir sudėkite juos į marinavimui skirtą indą. Galite iš pradžių pašalinti kaulus, o tada supjaustyti, taip gaminti patogiau, todėl rekomenduojame šį receptą. Svarbiausia pjaustant sluoksniais nepradėti pjaustyti kartu su šonkauliais.

Supjaustykite visą žuvį ir išdėliokite ją sluoksniais. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite . Druskos kiekis priklauso nuo to, kiek druskos norite, kad žuvis būtų sūri. 650-750 g sveriančiai žuviai rekomenduojame 3-4 arbatinius šaukštelius, tada žuvis bus lengvai sūri.

Supilkite aliejų taip, kad jis visiškai padengtų žuvies viršų. Dėkite į šaldytuvą per naktį ir kitą rytą mėgaukitės gardžia žuvimi.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą