Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip susikurti svetainės dizainą, kuris niekada neišeis iš mados: trys pagrindinės taisyklės

Adomas Račkauskas

Svetainėse daug laiko praleidžiame ir vieni, ir su , todėl ši patalpa neabejotinai turėtų būti jauki. Tačiau verta pasirūpinti ir stilingu svetainės dizainu, kad ši patalpa visada būtų estetiška, nepaisant nuolatinės tendencijų kaitos.

Kai kalbama apie svetainės dizainą, pasirinkus nesenstančią schemą galima išlaikyti kambarį stilingą, kad ir kokios tendencijos ateitų ir išeitų. Tai taip pat padeda sutaupyti pinigų, nes nereikės nuolat keisti išėjusių iš baldų ir dekoro. Vadovaukitės šiomis trimis taisyklėmis, kurias dizaineriai laiko svarbiausiomis kuriant dizainą.

Pirkite baldus tik iš patvarių, aukštos kokybės medžiagų

„Nesuklysite, jei investuosite į svetainės baldus, pagamintus iš aukštos kokybės medžiagų. Tai nereiškia, kad turėtumėte išleisti visas santaupas svetainės apdailai, tačiau turėtumėte investuoti į geriausią kokybę, kurią galite sau leisti”, – sako amerikiečių dizainerė Katie Kuo.

Pigesni tarnaus ne taip ilgai kaip aukštos kokybės baldai ir laikui bėgant atrodys senamadiška. Atkreipkite dėmesį į aukštos kokybės natūralias medžiagas, kurias jau patikrino . Tai, pavyzdžiui, marmuras, medis, žalvaris ir chromas.

Namų svetainės dizainas

Naudokite ramias neutralias spalvas

„Sienoms ir dideliems baldams rinkitės neutralių spalvų paletę, kad užtikrintumėte svetainės universalumą ir nesenstantį patrauklumą”, – pataria ekspertai.

Jei esate prieš visiškai neutralią svetainę, galite pridėti keletą ryškių akcentų. Tai tikrai nesugadins nesenstančio interjero.

Amy Youngblood, dizainerė iš Ohajo valstijos, sakė: „Nors tendencijos nuolat keičiasi, manau, kad pati laikui nepavaldi svetainė yra neutralių spalvų. Naudokite neutralius audinius ir medžio atspalvius / dažus. Jei norite, dekoruokite spalvomis, pavyzdžiui, rinkitės spalvingas pagalvėles ir aksesuarus; iš esmės tai elementai, kuriuos pakeisti nėra brangu.”

Derinkite dviejų skirtingų epochų stilius

Nauji baldai gali būti labai gražūs, tačiau antikvariniai ir naudoti baldai suteikia unikalumo. Kaip sako dizaineris Matthew Williamsonas: „Norėdamas sukurti laikui nepavaldžią erdvę, visada mėgstu naudoti skirtingų stilių ir, dar svarbiau, skirtingų epochų baldus ir aksesuarus. Būtent šis žaismingas derinys ne tik suteikia erdvei charakterio, bet ir leidžia jaustis rafinuotai ir nesenstančiai.”

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą