Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kam į šampūną reikia dėti jūros druskos ir medžio anglies? Atsakymas jus gali nustebinti

Mindaugas Bružas

Šampūnas yra pagrindinė plaukų priežiūros priemonė, todėl jis naudojamas galvos odai valyti. Tačiau ne kiekvienas šampūnas gali mus pradžiuginti turtinga sudėtimi, galinčia gerai pasirūpinti mūsų plaukais. Net ir brangios priežiūros priemonės ne visada patenkina žmogaus poreikius. Todėl kai kurie „patobulina” produkto sudėtį, kad jis būtų naudingesnis ir veiksmingesnis.

Kokie priedai dažniausiai naudojami?

Jūros druska

Geriausia naudoti smulkaus arba vidutinio malimo druską, kad nepažeistumėte jautrios galvos odos. Tai galinga valomoji priemonė, kurią reguliariai naudojant galima išvengti pleiskanų ir reguliuoti riebalų gamybą. Jūros yra visiškai saugi.

Aktyvinta medžio anglis

Kosmetikos kompanijos aktyviai naudoja medžio anglį kurdamos savo produktus. Tablečių „ypatybė” – giluminis galvos odos . Medžio gali padėti moterims, kurios susiduria su padidėjusiu plaukų riebumu. Jei stengsitės reguliariai naudoti medžio anglį, šampūną teks naudoti rečiau. Sutrupinkite anglies tabletę ir sumaišykite su šampūnu.

Ko dar galima pridėti?

Daugelis žmonių žino, kad keli lašai bet kokio eterinio aliejaus suteikia plaukams malonų kvapą. Tačiau naudingosios produkto savybės tuo neapsiriboja. Eteriniai gali suteikti plaukams blizgesio ir suteikti jiems sveiką išvaizdą. Kai kurie iš jų taip pat pasižymi antibakteriniu poveikiu. Taip pat galite įlašinti nedidelį kiekį riebiųjų aliejų, tačiau nepersistenkite. Argano ir kokosų aliejai yra geriausias pasirinkimas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą