Populiariausia tarkos pusė yra ta, kurioje yra daug skylučių, tačiau jei atidžiau pažvelgsite į savo tarką, pamatysite, kad šone yra visiškai kitokios, pailgos angos. Šią tarkos pusę mažai kas naudoja.
Kam reikalinga ši pusė?
Šie siauri lizdai idealiai tinka pjaustyti maistą plonais griežinėliais. Pavyzdžiui, jei reikia supjaustyti sūrį ar agurką beveik permatomais griežinėliais, šie plyšiai / angos yra nepakeičiamas jūsų pagalbininkas.
Kaip naudoti pailgas tarkos angas?
- Padėkite tarką horizontaliai.
- Pasirinkite produktą: Pavyzdžiui, paimkite sūrio gabalėlį arba agurką.
- Perstumkite per angas: Paprasčiausiai stumkite produktą pro siaurus plyšelius ir gausite beveik permatomus griežinėlius be specialių peilių ar kitų virtuvės įrankių.
- Naudojant šį metodą lengva išgauti plonus griežinėlius, o tai ypač vertinga ruošiant patiekalus, kuriems svarbi išvaizda.