Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kas padės uostamiestyje atrakinti užsikirtusią spyną?

Partnerio turinys

Nieko nėra nemalonesnio už tai, kai po įtemptos dienos vakare grįžtate namo ir netikėtai susiduriate su bėda prie savo būsto durų – jums nepasiduoda atrakinama . Tačiau neverta ieškoti kokio nors įnagio kad galėtumėte išlaužti duris. Šioje situacijoje tikrai neverta panikuoti, tad apsiraminkite ir interneto paieškoje įveskite žodžius: durų atrakinimas Klaipėda. Atsivėrusi pasufleruos jums, į ką kreiptis pagalbos.

Kokie pirmieji požymiai perspėja apie artėjantį visišką spynos sugedimą?

Net ir brangiausiai kainavusioms spynoms per ilgą laiką ateina metas prarasti kokybę, nes nėra tokių mechanizmų, kurie mums tarnautų amžinai. Viskam ateina skirtojo laiko pabaiga. žmogaus pirmaisiais negalavimų simptomais praneša apie artėjančias problemas, taip ir spynas ima kamuoti vis dažnėjantys jų mechanizmo veikimo sutrikimai. Prieš visiškai sugesdama spyna ima strigti, sunkiai rakintis. Todėl nekreipdami dėmesio į šiuos signalus vieną gražią dieną galite papulti į rimtą bėdą – neužrakinti arba nebeatrakinti durų.

Kokios yra dažniausiai pasitaikančios spynų gedimo priežastys?

Aišku, spynos mechanizmo veikimo laiką mes galime arba palaikyti kuo ilgesnį, arba sėkmingai jį patrumpinti. Jeigu norime, kad spyna kuo trumpiau tarnautų, tada nekreipkime dėmesio į jos reguliarų valymą ir ištepimą , o su jos raktu atidarinėkime butelius, per stipriai rakinkime spyną, spausdami raktą iš visų jėgų, trankykime duris. O jeigu norime, kad spyna kuo ilgiau mums tarnautų, viską darykime atvirkščiai, ne taip, kaip buvo paminėta anksčiau. Be to, durų užrakto spyną yra labai sveika kartas nuo karto sutepti grafito milteliais. Tai irgi patikimai prisideda prie ilgesnio spynos tarnavimo.

Kodėl nepatariama pačiam mėginti įveikti užsikirtusią spyną?

Būna, kai užstrigus spynai kyla didelė pagunda ją įveikti savomis jėgomis. O tada į veiksmą paleidžiamos pačios absurdiškiausios priemonės – laidai, viela, kaiščiai, kiti improvizuoti gelbėjimosi įnagiai. Tačiau taip elgtis, švelniai tariant, yra neprotinga, nes spynos mechanizmai yra specialiai pagaminti taip, kad pajutę prievartinius veiksmus, iš karto užsiblokuoja. Tad tikrai neverta tokioje situacijoje žaisti azartinius žaidimus, vietoj to kur kas patikimiau yra pasikviesti į pagalbą tikrą spynų meistrą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą