Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Keliautojas oro uoste sutraiškė lagaminą ir sulaukė visos laukimo salės plojimų: priežastis tiesiog šokiruoja

Mindaugas Bružas

Sudėtingos situacijos reikalauja kūrybiškų sprendimų. Tačiau svarbiausia čia nepersistengti. šis keleivis padarė Edinburgo oro uoste.

Internete paplito filmuota medžiaga, kurioje užfiksuota, kaip oro uoste sudaužo savo lagaminą. Kaip paaiškėjo, tai buvo ne emocijų protrūkis, o pasvertas sprendimas.

Kodėl vyras sudaužė savo lagaminą?

Keliautojas tapo šio oro uosto „prakeiksmo” auka, kai atrodo, kad namuose su jo bagažu viskas tvarkoje, tačiau patikrinimo metu paaiškėja, kad jo rankinis bagažas yra per didelis.

Registracijos metu vargšas keliautojas net negalėjo įsprausti savo lagamino į bagažo matavimo stovą. Tačiau vyras nepasidavė. Jis nenorėjo mokėti papildomo mokesčio.

Taigi keliautojas nusprendė šiek tiek „pakoreguoti” lagaminą. Norėdamas tai padaryti, jis ėmė daužyti jo ratus ir laužyti teleskopinę rankeną į gabalus. Galiausiai vyras tiesiog nuplėšė kelias lagamino dalis.

@fxny_stn ???????????????? #edinburgh #airport #foryou #fyp ♬ Image of cute and bright children and small animals – fasorashi-do

Pastangos atsipirko. Galiausiai vyrui pavyko lagaminą įsprausti į matavimo stovą.

Vaizdo įrašas, paskelbtas , sulaukė milijonų peržiūrų ir tūkstančių sukrėstų žiūrovų komentarų. Kai kurie giria vyrą už išradingumą ir „nulaužiamą sistemą”. Kiti mano, kad toks poelgis yra žeminantis ir kad naujo lagamino pirkimas kainuos daugiau, nei jam pavyko sutaupyti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą