Kepiniai bus daug kartų skanesni: kaip tešloje pakeisti kiaušinius?

Mindaugas Bružas

Gamindami saldžius naminius kepinius, daugelis žmonių yra įpratę į tešlą dėti kiaušinių. Tačiau nereikėtų manyti, kad tai privalomas ingredientas. Kai kuriuos skanėstus galima pagaminti skanesnius ir įdomesnius, jei šio produkto atsisakysite.

Padėti gali viena kulinarinė gudrybė. Ekspertų teigimu, reikėtų pakeisti bananais. Mat puikiai „suriša” patiekalo sudedamąsias dalis, o ir aromatas tampa daug ryškesnis ir įdomesnis.

Procesas paprastas: prinokusį bananą sutrinkite šakute arba suplakite maišytuvu iki vientisos masės. Tik tada produktą reikia sujungti su kitais ingredientais.

Verta pridurti, kad ši bananų, kiaušinio pakaitalo, gudrybė ypač aktuali žmonėms, kurie renkasi veganišką meniu arba nori patobulinti įprastus patiekalus savo mitybos racione.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Share This Article
Follow:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment