Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Kia” pristatė itin galingą krosoverį su gera įranga, jis pigesnis nei RAV4

Adomas Račkauskas

Ilgai lauktas „Kia EV5” pasirodė. Nuo šiol tai bus įperkama alternatyva vietoje „Sportage” ir „ RAV4”. Bazinė modifikacija jau pasirodė rinkoje. Dabar gamintojas pristatė aukščiausios klasės elektrinio modelio versiją, kurioje nėra vidaus degimo variklio, bet yra padorus įrangos sąrašas.

Brangiausio „Kia EV5” kaina siekia 26 000 JAV dolerių (Europoje šis modelis bus brangesnis). Modelis turi du variklius, visų varančiųjų ratų pavarą, 313 AG, 88 kWh bateriją ir 700 km nuvažiuojamą atstumą.

Naujasis modelis yra šiek tiek didesnis už „Sportage”. Kėbulo ilgis – 4615 mm, ratų bazė – 2750 mm, plotis – 1875 mm, o aukštis – 1715 mm.

Kia EV5

Kia EV5 galas

Aukščiausios klasės modifikacijoje įrengta vairuotojo sėdynė su daugybe elektrinio reguliavimo, šildymo, vėsinimo ir masažo funkcijų, skaitmeninis raktelis, šaldytuvas ir aktyvaus saugumo asistentai.

Be to, pirkėjams siūloma trijų zonų klimato , elektrinės galinės , aplinkinio vaizdo kameros, parkavimo asistentas ir pusiau autonominio vairavimo sistema.

Bazinis kainuoja 20 700 JAV dolerių. Jis turi vieną variklį, galinių varomųjų ratų pavarą, 218 AG, 64 kWh bateriją ir 530 km nuvažiuojamą atstumą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą