Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kitais metais gali būti pristatytas sulankstomas „iPad”

Donatas Varnas

Kalbama, kad „” sulankstomas „” yra „intensyviai kuriamas” ir gali būti pristatytas m. pabaigoje. Mokamame pranešime, kuriame cituojami tiekimo grandinės šaltiniai, „DigiTimes” aprašo, „Apple” šiuo metu kartu su tiekėjais kuria sulankstomą „iPad” prieš 2024 m. pabaigoje planuojamą nedidelės apimties gamybą. Taivano leidinys mano, kad tai reiškia, jog „Apple” galėtų paskelbti apie šį įrenginį 2024 m. pabaigoje arba 2025 m. pradžioje, jei pažanga išliks stabili.

Akivaizdu, kad „Apple” jau ketverius metus dirba su sulankstomais produktais ir per tą laiką nuolat keičia dizainą, planuodama išleisti sulankstomą „iPad” prieš pradėdama dirbti su sulankstomu „”. Kompanija „Apple” nusprendė sutelkti dėmesį į „iPad”, nes jis sudaro palyginti nedidelę kompanijos pardavimų dalį, o tai reiškia, kad galimos problemos yra lengviau valdomos ir turi mažesnį poveikį.

Pranešama, kad bendrovė dar nebaigė kurti sulankstomo „iPad” dizaino. Iš pradžių projektui vadovavo „Apple” produktų dizaino komanda, tačiau dabar, siekiant sumažinti išlaidas, šis vaidmuo perduotas pirkimų skyriui. Pagrindinis „Apple” tikslas šiame etape – pasiekti ekonomiškesnį dizainą, kuriuo motyvuojami prieštaringai vertinami prietaiso pakeitimai.

Teigiama, kad pagrindinė problema yra prietaiso rėmelis ir vyriai, o „Apple” ypač nerimauja dėl ekrano suspaudimo. Bendrovė esą tikisi, kad „Samsung” ir LG pateiks ekraną, kuris mechaniniais konstrukciniais sprendimais sušvelnintų gniuždymo poveikį. Atrodo, kad „Apple” gali gauti pakankamai įrenginiui skirtų vyrių, tačiau vis dar ieško ekonomiškesnės konstrukcijos, kurią būtų lengva gaminti masiškai, o tam gali prireikti tolesnio supaprastinimo ir mažesnio detalių skaičiaus.

Tikimasi, kad pirmosios „Apple” sulankstomos planšetės masinė gamyba prasidės 2025 m. DigiTimes mano, kad sulankstomas prietaisas galėtų padidinti iPad tiekimą, o tai lemtų pasaulinių planšetinių kompiuterių pardavimų, kurie kitu atveju mažėja, augimą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą