Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ko niekada neturėtumėte skolinti savo kaimynams: 5 dalykai

Mindaugas Bružas

Yra daug ženklų, susijusių su skolomis. Neturėtumėte skolinti daiktų kitiems, ypač kai kuriems iš jų, antraip galite pritraukti nesėkmę. Ankščiau tikėjo, kad nereikėtų skolinti pinigų nusileidus saulei arba prieš didžiąsias šventes.

PINIGAI

Nereikėtų kam nors skolinti paskutinių savo pinigų – tai bėdos ir skurdo ženklas. Tačiau jei turtingas žmogus prašo paskolinti, vėliau jis taip pat pasidalins savo sėkme.

Nereikėtų duoti pinigų pirmadienio vakarą prieš didžiąją šventę arba per vaiko gimtadienį. Jei kas nors iš šeimos narių išvyko į tolimą kelionę, neskolinkite ir nesiskolinkite pinigų. Nedarykite to per mažėjantį mėnulį.

DUONA IR DRUSKA

Tikima, kad nereikėtų kam nors skolinti paskutinio duonos gabalėlio, kitaip šeima liks be pinigų. Taip pat duonos ir druskos neperduokite per slenkstį, kitaip galite tikėtis nesusipratimų šeimoje. Druska turi stiprią energiją.

APRANGA

saugo savininko energiją. Skolinkite juos tik tuo atveju, jei žinote, kad žmogus turi gerų ketinimų. Tai gali būti jums artimas žmogus arba jūsų šeima. Jei žmogui tikrai reikia drabužių, paimkite juos su visam arba duokite už juos porą eurų.

INDAI

Čia galioja tos pačios ir drabužių atveju. Indai kaupia namų ir šeimos energiją. Nelaikykite sugedusios virtuvės įrangos, kitaip jūsų likimas bus sudaužytas. Neskolinkite indų laidotuvėms ar pobūviui.

ŠLUOTA

Tai galingą energiją turintis daiktas. Jei kam nors jį paskolinsite, liks neapsaugoti ir ateis bėda.

Laikydamiesi šių taisyklių galite išvengti daugelio problemų ir išsaugoti šeimos gerovę. Nepamirškite laiku grąžinti skolų ir nepiktnaudžiaukite kitų žmonių gerumu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą