Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl alyvų žiedus reikia parsinešti į namus: kuo šis augalas padeda?

Mindaugas Bružas

Žmonės tiki, kad šio augalo žiedai turi magiškų savybių, todėl prie namų dažnai sodinamos alyvos. Manoma, kad sezono metu alyvų puokštę būtina parsinešti namo. Kodėl tai daroma ir kur reikia laikyti šią puokštę?

Ar galima į namus parsinešti alyvų žiedų?

Yra daug ženklų ir prietarų, susijusių su šiuo augalu. Manoma, kad į namus atnešta alyvų puokštė pripildo juos teigiamos energijos ir džiaugsmo, taip pat suteikia harmonijos ir ramybės. Šis teiginys turi logišką pagrindimą. Kalbant apie alyvų žiedų aromatą:

  • ramina nervus, mažina nuovargio jausmą ir atpalaiduoja;
  • padeda atsigauti po įtemptos dienos;
  • skatina susikaupimą, tvarko mintis ir didina darbingumą;
  • atskleidžia žmogaus potencialą ir gabumus, įneša įkvėpimo.

Remiantis populiariais įsitikinimais, būtent alyvų puokštė saugo namus nuo tamsių jėgų – jie negali pakęsti to kvapo, taip pat saugo žmones nuo piktos akies ir žalos.

Manoma, kad jei mėnulio šviesoje naktį prie lovos pastatysite alyvų puokštę, galite pamatyti pranašišką sapną. Tačiau nepatariama palikti tokios miegamajame – žiedų aromatas yra per stiprus. Būtent dėl ​​jo nerekomenduojama dėti alyvų prie sergančio žmogaus lovos, taip pat nuolat būti šalia.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą