Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl iš naujo paleidus išmanųjį telefoną jis pradeda lėtėti?

Mindaugas Bružas
Kaip perkrauti telefoną

pradeda veikti lėtai ir sulėtėja. Universalus sprendimas daugeliui yra įrenginio perkrovimas. Tiesą sakant, šis veiksmas tikrai duoda rezultatų, nes ištaiso daugybę klaidų ir uždaro viską, kas nereikalinga, bet ne visada. Kartais paleidus iš naujo niekas nepasikeičia ir toliau ilgai galvoja ir neatlieka reikiamų užduočių. Ką tada daryti?

Kodėl telefonas sulėtėja?

Faktas yra tas, kad vienu iš atvejų perkrovimas yra neaktyvus. Pirmiausia įsitikinkite, kad jūsų išmaniajame telefone nėra virusų, įdiegdami antivirusinę programą. Jei viskas tvarkoje, tada yra tik viena galimybė – . Telefonuose yra daug programų, kurios automatiškai pradeda veikti jų nepaleidus rankiniu būdu ir būtent jos užima tokią brangią RAM vietą. Tai beveik netaikoma tiems, kurie turi tikrai galingus įrenginius, o tie, kurie turi daugiau biudžetinių modelių, gali pasinaudoti mūsų patarimais.

- Reklama -

Telefono spartinimas

Norėdami uždaryti visas programas, kurios trukdo normaliam darbui, turėtumėte eiti į išmaniojo telefono nustatymus ir viršutinėje paieškoje ieškoti „Startup“ (kai kuriuose modeliuose „Autostart“). Atidarykite sąrašą ir peržiūrėkite visas programas, veikiančias automatiniu režimu fone. Geriausia būtų absoliučiai viską uždaryti ir po to įvertinti išmaniojo telefono darbą. Tada, jei reikia, galite įjungti tas programas, kurių jums tikrai reikia. Pastebėsite, kad telefonas tapo daug greitesnis, nesulėtėja ir negalvoja, kai norisi ką nors padaryti greitai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą